Scoala nr. 28 Dan Barbilian Constanta

Concurs Dan Barbilian 2012

Concursul „Dan Barbilian", desfăşurat la Călăraşi în perioada 26-28 octombrie, a adus elevului George Prodan de la Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian" din Constanţa o nouă medalie.

Elev în clasa a VII-a, George Prodan s-a clasat pe locul I în cadrul concursului „Dan Barbilian", desfăşurat la nivel judeţean, şi a obţinut menţiune la nivel naţional în cadrul secţiunii de „Matematică". Îndrumat de profesoara de matematică Maria Arventiev, George Prodan a obţinut rezultate notabile şi locuri fruntaşe şi în anii şcolari anteriori la competiţii precum Concursul Naţional de Matematică „N. N. Mihăileanu", Concursul „Euclid", Olimpiada de Matematică sau Concursul „Lumina Math".

De asemenea, George Prodan se poate mândri şi cu un loc întâi obţinut la Olimpiada de Fizică, etapa judeţeană, în anul şcolar anterior. „George ne-a obişnuit să fie cel mai bun în tot ceea ce face. Pentru colegii săi, el este un coleg model, iar pentru cadrele didactice - elevul ideal", a declarat consilierul de imagine al Şcolii Gimnaziale nr. 28, profesoara Cristina Anghel.